GINSENG

erekcijaVsebnost: 100 mg
Ginseng in njegova ključna sestavina ginsenoid, sta že tisočletja pomemben člen kitajske tradicionalne medicine. Originalni Ginseng, ki raste v severo-vzhodni Aziji, se že tisočletja uporablja za izboljšanje spolne potence ter kot afrodizijak. Dandanes se Ginseng uporablja za izboljšanje mentalne funkcije, krepitev telesa in izboljšanje spolne funkcije pri moških.


WOLFBERRY FRUIT

impotencaVsebnost: 100 mg
Lat. Lycium barbarum, zelišče znano tudi kot Goji jagode vsebuje 6 osnovnih vitaminov, 8 polisaharidov, 6 monosaharidov, številne minerale in 18 aminokislin. Polisaharidi v goji jagodah imajo pomembno antioksidativno funkcijo. Krepijo imunski sistem, ščitijo jetra in pozitivno vplivajo spolno funcijo moškega.

MACA

motnja erekcijeVsebnost: 100 mg
Maca ima zelo dolgo tradicijo uporabe v Južni Ameriki. Maca deluje kot afrodiziak, povečuje pretok krvi v penisu ter krepi spolno moč. Prebivalci Andov jo že stoletja uporabljajo za zdravljenje neplodnosti in izboljšanje spolnega življenja. Klinične študije dokazujejo, da so aktivne sestavine v Maci imenovane Macaeni in Macamidi odgovorne za izboljšanje spolne funcije pri moških ter povečanje količine semenske tekočine.L-ARGININE

spolna močVsebnost: 60 mg
L-arginine je izredno koristna aminokislina. L-arginine stimulira izločanje dušikovega oksida. Dušikov oksid sprošča mišično tkivo v penisu, povečuje krvni pretok v penisu in pomaga pri doseganju erekcije. L-argininu na splošno pripisujejo mnoge pozitivne učinke na človeško telo, od izboljšanja plodnosti pa vse do zdravljenja demence.

RHODIOLA

erektilnaVsebnost: 50 mg
Rhodiola - zelišče znano tudi pod imenom Golden Root raste predvsem v hladnih predelih našega planeta (Arktika, Sibirija). Glavna naloga tega zelišča je zmanjševati stres in napetost. Poleg tega naj bi pomagal tudi pri vzdržljivosti in boljši koncentraciji.

MUIRA PUAMA

impotenceVsebnost: 20 mg
»Potency wood« oz. drevo potence raste v Braziliji. Brazilski domorodci ga že tisočletja uporabljajo za povečanje spolne moči, kot afrodiziak ter za povečanje vzdržljivosti. V študiji v kateri je sodelovalo 262 moških z erektilno disfunkcijo je bilo ugotovljeno, da je Muira puama pomagala 85 odstotkom teh moških pri povečanju libida in odpravljanju težav z erekcijo.

ANGELICA

spolna močVsebnost: 20 mg
Lat. Angelica sinesis, je zelišče znano po njegovih antioxidativnih učinkih.