vivanordVprašanjaKako Vivanord deluje?

Prevzem na paketomatu in paketnih trgovinah (Parcel shop) (poštno ležeče)?

Kakšna je uporaba Vivanord?

Kakšni so načini plačila?

Kdaj ne smete zaužiti Vivanord?

Kakšni so stroški pošiljanja?

Ali Vivanord povzroča neželene učinke?

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?

Katere naravne sestavine vsebuje Vivanord kapsula?

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

Kaj naj naredim v primeru, da z izdelkom ne bom zadovoljen?

Kako Vivanord deluje?
Vivanord je zeliščni pripravek namenjen povečanju spolne moči in izboljšanju spolnega življenja pri moških. Vivanord sprošča mišično tkivo, širi žile in pomaga k večjemu pretoku krvi v penis, hkrati pa preprečuje, da kri iz penisa prehitro ne izteče. Vivanord tako pomaga pri doseganju močne in dolgotrajne erekcije. Izdelek lahko pomaga tudi moškim, ki imajo probleme s prezgodnjim izlivom, saj izdelek omogoča bistveno boljšo kontrolo in zadrževanje orgazma.

Kakšna je uporaba Vivanord?
Vivanord kapsulo vzemite približno eno uro pred spolno aktivnostjo. Z nekaj vode pogoltnite celo tabletko. Čas nastopa učinka je od posameznika do posameznika različen, običajno pa znaša od pol do ene ure. V primeru, da vzamete Vivanord ob obilnem obroku, bo morda začel učinkovati kasneje. Vivanord zanesljivo deluje vsaj 24 ur, vendar moški opisujejo ugodne učinke tudi več kot 48 ur po zaužitju. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da pred spolno aktivnostjo ne pijete velikih količin alkoholnih pijač.

Vivanord ne smete vzeti več kot enkrat dnevno. Odmerki večji od ene tabletke 450mg ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost. Vivanord shranjujte izven dosega otrok. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.

Kdaj ne smete zaužiti Vivanord?
Vivanord se odsvetuje v primeru: da imate hujše težave s srcem ali jetri, da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap in da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. V primeru, da niste prepričani, o katerikoli izmed zgoraj navedenih reči, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta.
Vivanord ni namenjen ženskam in moškim mlajšim od 18. leta.

Ali Vivanord povzroča neželene učinke?
Vivanord kapsula lahko povzroči nekatere nezaželene stranske učinke, ki so po svoji naravi navadno blagi in ne trajajo dolgo. Najpogostejši stranski učinki so zardel obraz, lažji glavobol in suha usta. V kolikor se ob uživanju Vivanorda pojavijo kakršnikoli neželeni stranski učinki prenehajte z uživanjem Vivanord, oz zmanjšajte količino s 450mg na 225 mg. Odmerki večji od ene tabletke 450mg ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost. Ker smo si ljudje po svoji psihosomatski strukturi različni, je delovanje kapsule Vivanord lahko od posameznika do posameznika različno. In prav iz tega razloga Vam ob morebitnih neželenih stranskih učinkih nudimo povračilo celotne kupnine skladno z našo garancijo o povračilu denarja.

Katere naravne sestavine vsebuje Vivanord kapsula?
Kapsule Vivanord vsebujejo sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo za odpravljanje motenj erekcije. Ekstrakti zelišč so najvišje kakovosti in pridobljeni s posebnimi metodami ekstrakcije in iz tega razloga mnogo močnejši in učinkovitejši kot v primerljivih izdelkih. Vsebnost ene kapsule Vivanord je 450 mg, sestavljajo jo: ginseng, wolfberry fruit, maca, angelica, muira puama in rhodiola.

Kaj naj naredim v primeru, da z izdelkom ne bom zadovoljen?
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni vam bomo ob vračilu preostalih kapsul povrnili celotno kupnino.

Pošiljanje Poštno ležeče?
DPD prevzemna mesta so odlična rešitev za kupce, ki želijo popolno diskretnost ob prevzemu pošiljke, saj služijo kot priročne prevzemne točke. DPD omogoča pošiljanje poštno ležeče na večino poslovalnic Pošte Slovenija ter na vse Bencinske servise Petrol v Sloveniji. Vsa DPD prevzemna mesta najdete na tej POVEZAVI.

DPD tako predstavlja najugodnejšo rešitev za prejemnika paketa v Sloveniji, saj se Vam v celoti prilagodi glede dostave. Pošiljko Vam lahko dostavi DPD kurir na domači ali službeni naslov, pred samo dostavo Vas tudi pokliče po telefonu (okvirni čas dostave predhodno dobite po e-mailu ali smsu), ali Vam pošiljko dostavi kot poštno ležeče na večino poslovalnic Pošte Slovenija ter na vse Bencinske servise Petrol v Sloveniji.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na Vaš naslov si lahko na spletni strani www.dpd.si izberete tudi prevzemno mesto, na katerem lahko sami prevzamete paket (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter naslov izbranega prevzemnega mesta. Paket Vas bo čakal na določenem, dogovorjenem prevzemnem mestu čakal 7 dni (5 delovnih dni). Plačilo na prevzemnih mestih je možno tako v gotovini, kakor tudi s kreditno kartico.

Kakšni so načini plačila?
Ponudnik omogoča dva načina plačila:
Pri plačilu po povzetju ponudnik pošiljko odpošlje priporočeno z odkupno vrednostjo. Plačilo kupnine in stroškov pošiljanja je ob prevzemu pošiljke.
Drugi način plačila je plačilo s kreditnimi karticami preko Paypala. Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca.

Kakšni so stroški pošiljanja?
Pogodbeni partner za za dostavo pošiljk je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co). Cena dostave za področje Slovenije znaša 4,00 EUR. Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna. Pri plačilu odkupnine DPD ne zaračunava nobene provizije. Odkupnino paketa lahko kupec GLS kurirju ob dostavi plača z gotovino. Ob dostavi na DPD prevzemno mesto lahko kupec plača tudi s kartico. V tem primeru mu bo DPD dodatno zaračunal stroške bančne provizije v vrednosti 1,05 % od zneska odkupnine.

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?
Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane, zapečatene in neoznačene. Notranjost paketa ne bo vidno drugim. V primeru, da naročila ne želite prejeti na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbranem prevzemnem mestu.

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?
V primeru, da je naročilo na delovni dan oddano do 11 ure, ponudnik pošiljko odpošlje še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 11 uri, pošiljko ponudnik odpošlje naslednji delovni dan. Pošiljka navadno prispe naslednji dan po odpošiljanju. Na dan dostave prejmete sms ali e-mail, preko katerega lahko spreminjate Vaše možnosti glede dostave. Lahko si naročite dostavo na drug delovni dan, ob drugi uri, na drug naslov, na DPD prevzemno mesto,…itd. Partner za dostavo pošiljk DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co) omogoča kar se da prilagodljivo dostavo pošiljk za prejemnika paket. DPD izvaja dostavo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. In 16. uro. Uradni rok dostave, za katerega je zavezan DPD, je sicer 3 dni, vendar paket navadno prispe že naslednji delovni dan.